Beste Vekabo camping 2010

Soms zijn dingen veel dichterbij dan je je realiseert. Vandaag wees Joop mij op het feit dat de beste VeKaBo camping 2010 zich onder de rook van Roermond bevindt, in Melick. Bij VeKaBo campings kampeer je op het platteland. Bij Jeu en Truus Simons van camping Kempenhoven is dat op een deel van de blauwebessengaard. Voor de inwoners van Roermond die niet snel onder de rook van Roermond willen kamperen, is het goed te weten dat er in de zomer zelf deze vitaminerijke blauwe bessen  geplukt kunnen worden.

Jeu en Truus via deze weg ook nog gefeliciteerd met het behalen van deze prestigieuze prijs. Als het mooi weer wordt, kom ik zeker langs.

Share
This entry was posted in Algemeen, Transition town, vermindering voetafdruk. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *