Ondergoed van biologisch katoen

Biologisch ondergoed Mey

Al eerder besteedde ik aandacht aan biologische katoenen kleding. Zo kun je tegenwoordig steeds meer kleding van biologische katoen kopen bij de HEMA, H&M, C&A en natuurlijk online zoals bij Ecotex (waar de kleding ook vaak Fair Trade/Wear is) uit Roermond. Bij de speciaalzaak was ik het nog niet tegengekomen al had ik er in het verleden wel geïnformeerd. Op zoek naar een bepaald sinterklaascadeau kwamen we vandaag bij Adriaans in de Joep Nicolasstraat in Roermond. Zowel voor mannen als vrouwen is er nu lingerie te koop, gemaakt van biologische én Fairtrade katoen. Meer plekken dus waar je deze bewuste keuze zelf kunt maken. Hopelijk gaan er nog veel andere artikelen bij Adriaans volgen. Vaak toch een gevolg van de bewuste consument die er om vraagt. Vraag je mee?

Share
This entry was posted in Biologisch, Kleding, Tips. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *